— parhaat valokuvasi netissä!

Omat tiedot:

Olen harrastanut valokuvausta niin kauan kuin muistan.
Asun Helsingissä. Ammatiltani olen sairaanhoitaja ja kauneudenhoitaja.

Työkalut:

Kamerat:
Objektiivit:

Palkinnot:

 • Päivän kuva "Annina", 14 marraskuuta 2014
 • Päivän kuva "Mietteliäs", 3 kesäkuuta 2011

Kommentit ja palautteet

 • 0

  Jan Virtanen kirjoitti 22 toukokuuta 2011, 21:32

  Kiitos kutsusta! On hienoa saada tällainen, Suomalainen kuvapalvelu verkkoon.

 • 0

  Rekisteröitymätön käyttäjä Fotosky kirjoitti 30 toukokuuta 2011, 6:54

  Kiitti kutsusta. Pari kuvaa jo laitoin mut meni Leppälinnun tekstit hukkaan. Täytyy tutustua oikein kunnolla ja ajan kanssa.

 • 1

  digikuva kirjoitti 6 kesäkuuta 2011, 15:19

  Kiitos minunkin puolesta kutsusta. Vähän on outoa vielä mutta yllättävän toimivan käyttöliittymän olette kehittäneet.

  Ajatuksia nostattaa teidän pohjimmainen motiivinne tehdä tätä. Sekin pyörii mielessä että jos vaikka tulee suosio suureksi niin tarvitaan rahkeita ylläpitoon ja sekä serveripoweria. Minkälainen engine tätä pyörittää. Kuvien arkistointi ottaa oman osuutensa. Ansaintalogiikka tulee jossain vaiheessa eteen jne. jne.

 • 0

  Jaakko Korhonen kirjoitti 7 kesäkuuta 2011, 16:56

  No hei ja kiitoksia paljon kutsusta. Pitääpä ensin tutustua hieman palveluun ajan kanssa ja sitten katsoa josko itselläkin olisi jotain tänne annettavaa. Lämmitä kesää sinne ruudun taakse! :)

 • 1

  Tanja Huopolainen kirjoitti 7 kesäkuuta 2011, 18:14

  Tosi kiva kun tulit =)
  Juu, varmastikin löytyy pari kuvaa tännekin laittaa =) Ainakin ne makrokuvat mitä olen sivullasi nähnyt olivat varsin komeita. Joten valokuviasi odotellaan innolla =)
  Vielä kerran tervetuloa.

 • 0

  manzneri kirjoitti 28 elokuuta 2011, 7:46

  Kiitos kutsusta, vaikuttaa mielenkiintoiselta paikalta. Kuvien taso on nopeasti katsottuna huomattavasti parempi kuin esimerkiksi harhakuva.orgissa.

 • 0

  Sepi Uotila kirjoitti 1 syyskuuta 2011, 1:50

  Sori Tanja. Otin kuvani pois tältä saitilta, ei oikein vakuuta sinun ja Omelianenkon touhut täällä. Esim. tämä kuva
  http://kuvaklubi.fi/photo/2285/kuntivaaran-otso/
  joka taitaa olla tekniseltä tasolta huonoin kuva täällä, niin molemmat ylläpitäjät äänestävät hirmupisteillään tätä kuvaa. Te kaksin pystytte lähes poikkeuksetta pisteillänne manipuloimaan päivän kuvan. En ymmärrä että mitä täällä kuvilta haetaan mutta itse en pysty näin huonotasoisiin kuviin, sori. Klikkailin ylläpidolle muutaman kerran rekisteröimättömän vittuiluista mutta eipä tuntunut ketään kiinnostavan. Ps. Saattaa eräs toinenkin kuvaaja ottaa kuvansa lähipäivinä pois saman aiheen takia, tulet ehkä yllättymään. Silti hyviä jatkoja. T:Sepi

 • 0

  Tanja Huopolainen kirjoitti 1 syyskuuta 2011, 7:05

  Harmi, että päätit poistaa kuvasi.

  Liittyen tähän kuvaan http://kuvaklubi.fi/photo/2285/kuntivaaran-otso/ Kyseisestä kuvasta pitivät minun ja Maximin lisäksi kuusi muuta käyttäjää.
  Oletan, että kuvassa täytyy silloin olla jotain. Me kaikki pidämme eri asioista ja myös erilaisista kuvista. Henkilökohtaisesti minulla on tietyt kriteerit, joiden perusteella annan omat pisteeni.

  Sanoit, että me manipuloidaan pisteillämme päivän valokuvaa. Haluaisin muistuttaa, että me pystymme yhdessä antamaan maksimissaan kaksi ääntä.
  Tullakseen päivän valokuvaksi, kuvan tulee saada vähintään 7 ääntä eli väkisinkin pitää olla viisi muuta käyttäjää, jotka myös pitäävät kyseisestä kuvasta.

  Toivomme kuitenkin, että muutat joskus mieltäsi ja tulet takaisin.

 • 0

  Sepi Uotila kirjoitti 2 syyskuuta 2011, 17:54

  Taannoin kävi niin että mun kuvassa oli 9 ääntä ja silti päivän kuva tuli kuvasta missä oli 7 ääntä, johtuen siitä että siellä 7:n äänen kuvassa oli pisteitä parisataa enemmän johtuen että sinä Omelianenko äänestitte sitä toista kuvaa ette mun kuvaa. Tätä tarkoitin manipuloimisessa. Mielestäni pisteiden ei pitäisi vaikuttaa kun tasaäänitilanteessa. T:Sepi

 • 0

  Jere Käyhkö kirjoitti 1 syyskuuta 2011, 23:22

  Kiitoksia kutsusta! :)

 • 0

  Tanja Huopolainen kirjoitti 2 syyskuuta 2011, 6:47

  Mukava nähdä, että tulit =)

 • 0

  Tanja Huopolainen kirjoitti 14 marraskuuta 2011, 15:09

  1. Ei ole Tanjalla eikä kenelläkään muulla äänivaltaa 150 pistettä
  2. Ei ole diktatuuria. Sivuston perustajina olemme muita enemmän kiinnostuneita siitä, että Kuvaklubissa julkaistaan mahd. laadukkaita valokuvia. Ylläpitäjien äänivalta on vähän korkeampi kuin muiden käyttäjien, koska pisteillämme pyrimme motivoimaan käyttäjiä julkaisemaan vain parhaimpia valokuvia.
  3. Ei ole pelkästään Tanjasta kiinni kuinka kuvan käy. Ylläpito antaa pisteitä selvästi laadukkaille (ammattimaisesti toteutetuille tai muulla tavalla mielenkiintoisille) valokuville, ja yleensä, joista on myös useampi muukin käyttäjä pitänyt. Sen sijaan miinusta annetaan mitäänsanomattomille tai selvästi huonoille valokuville, sekä silloin kun kuvien julkaisuehtoja ei ole noudatettu (esim. tilanne, jossa samaa valokuvaa laitetaan yhä uudelleen).
  4. Mulla on kuvia ihan riittävästi, osa on valokuvajulkaisuina, osa blogeissa, mutta suurin osa kuitenkin ei täällä. Se, etten laita niitä kaikkia tänne, ei tee minusta huonoa valokuva-asvostelijaa. Etkä sinä ole se henkilö, kuka pisteistäni päättää.

 • 0

  MobileSnapShooter kirjoitti 11 joulukuuta 2011, 16:00

  Päivän kuva 10.12.2011. Tähti puuttuu.

  http://kuvaklubi.fi/photo/3460/heijastus/

 • 0

  MobileSnapShooter kirjoitti 14 joulukuuta 2011, 7:12

  Ajattelin tänään ladata viimeiset kuvani kuvaklubiin, sitten pääset minusta eroon. Kuvien on mielestäni tärkeätä olla portofoliossani koska haluan maineen monipuolisena kuvaajana, mustavalko ja interiööri kuvaustaitoja en ole kuvaklubissa vielä esitellyt. Kuvat on nähty kuvaklubissa puoli vuotta sitten, kukaan ei niitä muista, et edes sinä. Olen todella pettynyt sinuun jos poistat kuvat, sen sijaan voisit katsoa kuviani sillä silmällä että voisit oppia jotain.
  Iso kiitos sinulle ja Maximille näinkin mageen mestan luomisesta, suomalaisen kuvagallerian.
  Ja olen lukenut joitain kuvaarvostelujasi ja minun täytyy ottaa sanojani takaisin, kyllä sulla on jonkinverran silmää arvostella kuvia, vaikka omat kuvasi ovat mitä ovat, mut toisaalta, ei se määrä vaan laatu, sul on muutama klassikko.

  Ville

 • 1

  Tanja Huopolainen kirjoitti 24 joulukuuta 2011, 8:40

  Hyvää Joulua Kaikille

 • 0

  Erkki Huossa kirjoitti 21 kesäkuuta 2012, 19:26

  Mihinkä kuva hävisi.

 • 0

  Erkki Huossa kirjoitti 4 syyskuuta 2012, 11:16

  Minä luulin että olin mennyt yli rajoen ton kuvani kanssa. Mutta mutta näkyy kansa ymmärtäväpikkusen huumoriakin

  Terveisin erkki

 • 0

  j4kku kirjoitti 16 kesäkuuta 2013, 6:14

  Terve. Tällä sivustolla yksi Lepin kuvista on aiheuttanut hieman keskustelua, jonka jälkeen kuva ilmeisesti on poistettu. Itseäni kiinnostaisi tietää, millä perustein kuva on poistettu? Kävin kommentoimassa myös käyttäjän Smith seinälle oman mielipiteeni, luettuani äitini näyttämät sähköpostit poistetun kuvan kommenteista. :)

 • 0

  j4kku kirjoitti 16 kesäkuuta 2013, 8:41

  Ja selvennykseksi siis, että käyttäjät Lepi ja Latezki kuuluvat samaan perheeseen kanssani.